• Kampanj! Köp 3 betala för 2, billigaste på köpet
  • 07 60 20 80 35, alla dagar 8 - 21
  • Fri hemleverans
  • 14 dagar öppet köp
3 för 2 Gäller för alla produkter i butiken, kombinera fritt den billigaste varan på köpet Just nu även fri hemleverans

3 för 2

Gäller för alla produkter i butiken, kombinera fritt den billigaste varan på köpet

Just nu även fri hemleverans

Populärt just nu

Välkommen och tack för att du besöker dinväggdekor.se

Tapeter | Fototapeter | Tavlor | Rumsavdelare | Anslagstavlor

Hos oss hoppas vi att du kan hitta inspiration att förnya dina väggar till bra priser med miljövänliga produkter av högsta kvalitet som passar både för hemmet, i sommarstugan och på arbetsplatsen. Vi erbjuder även fri frakt på alla beställningar. Du kan se dig omkring bland trendiga tapeter, coola 3D fototapeter eller kanske piffa upp någon dörr därhemma eller på jobbet med vårt utbud av fina dörrtapeter. Vi har även ett fantastiskt utbud av canvastavlor med högupplöst tryck, akrylglastavlor med HD bild och handmålade tavlor målade av duktiga konstnärer i akrylfärg som passar både i hemmet och på arbetsplatsen. Vi erbjuder även snygga och riktigt prisvärda rumsavdelare, även kallat skärmvägg, av högsta kvalitet. Våra anslagstavlor är unika och snygga som tavlor tycker vi. dinväggdekor.se hoppas att du hittar något som passar hemma hos dig, i sommarstugan eller på din arbetsplats. Glöm inte att ta en titt på vårt utbud för barn och ungdomar. Vi erbjuder alltid fraktfritt oavsett hur mycket eller lite du handlar för.

Anmäl dig gärna för vårt nyhetsbrev. Via nyhetsbrevet får du får alltid först information om nyheter i butiken, trender, våra erbjudanden och om andra spännande nyheter hos dinväggdekor.se. Vi kommer att erbjuda väldigt attraktiva rabatter till alla våra prenumeranter på nyhetsbrevet, håll ögonen öppna, du kommer inte att bli besviken. Du kan när som helst avsluta nyhetsbrevet.

Våra tapeter

Här tror vi att du kan hitta inspiration att förnya dina väggar. Vi har ett stort utbud av non-woven tapeter av hög kvalitet för alla rum i ditt hem. Förgyll ett rum eller en arbetsplats med ett abstrakt tema på tapeten eller varför inte blommiga, retro eller randiga tapeter allt efter smak och personlighet. Barnrummet och ungdomsrummet är vad vi föräldrar älskar att pryda med något som ger en känsla av trygghet och inspirerar fantasin hos de små de lite äldre, kom gärna och besök vår avdelning för barn och ungdomar och bli inspirerad att förnya väggarna i den yngre genarationens rum.

Våra fototapeter

Våra non-woven fototapeter med ett motiv i 3D kan verkligen ge en sensationell visuell upplevelse på en vägg och skapa rymd till rummet. Titta runt på avdelningen och upptäck vårt stora utbud av högkvalitativa fototapeter till fantastiska priser. Du kan välja bland ett stort antal härliga motiv och storlekar för alla rum i ditt hem, i sommarstugan eller på företaget. Du kan hitta många fina motiv på landskap, härliga djur, abstrakta, världskartor, städer, gatukonst och mycket mer. Fototapeter passar även på många arbetsplatser, fräscha upp fikarummet eller receptionen eller skapa en cool vägg på din kafeteria eller i din restaurang. Varför inte besöka vår avdelning för dörrtapeter, där kan du få inspiration att piffa upp en gammal dörr som kan få hela rummet att bli som nytt.

Våra tavlor

Väggar behöver något fint att vila ögonen på, ta en rundtur bland våra tavlor och upptäck vårt stora utbud av spännande motiv i många former och storlekar, det finns en tavla för varje tycke och smak. I vårt utbud kan du hitta canvastavlor med högupplöst tryck samt akrylglastavlor på HD foto med härliga motiv i olika storlekar. Varför inte ta en till på vår avdelning för våra prisvärda handmålade tavlor i akrylfärg målade av duktiga konstnärer där alla tavlor blir unika. Det finns ett stort utbud av fantastiska en- eller flerdelade tavlor med olika motiv som blommorvackra landskapabstrakta bilder, olika djur och tavlor för barn att förgylla dina väggar med. Vi hoppas att du får inspiration och inredningsidéer på vår stora tavelavdelning. Du har även möjlighet att skapa din egen tavla med vårt målarset, måla efter nummer, som finns både både för barn och vuxna. Måla efter nummer är en kreativt och kul hobby för hela familjen eller att ge bort som en fin present.

Våra rumsavdelare

Ibland vill man dela upp rummet kanske för att skapa en avskärmad arbetsyta eller matplats. Våra högkvalitativa rumsavdelare, även kallat för skärmvägg, i tre- eller fem delar med tryck på båda sidor passar både i hemmet och på arbetsplatsen. I vårt stora utbud av unika och riktigt prisvärda rumsavdelare (skärmvägg) med inspirerande motiv för alla smaker hoppas och tror vi att du hittar något som passar just för dina behov och din smak där hemma eller på jobbet.

Våra anslagstavlor

Anslagstavlor behöver inte vara tråkiga, vi har anslagstavlor i en- eller flera delar som kan lyfta upp rummet och till och med vara lärorika. Vi har motiv på världskartor där du kan sätta upp reseminnen, det finns även motiv som kan fungera som ett familjeträd och mer. Ta en titt på de olika motiven och få idéer för barnrummet, köket, hallen eller hemmakontoret eller varför inte sätta lite färg på arbetsplatsen.

Arbetsplatsen

Här har vi samlat de delar av vårt utbud som kan passa på en arbetsplats. En rumsavdelare (skärmvägg) för kontoret eller hos frisören, en fototapet för butiken eller restaurangen eller en snygg tavla i receptionen är några exempel på dinväggdekor.se produkter som passar på en arbetsplats. I vårt stora utbud av canvastavlor med högupplöst tryck eller som handmålad och akrylglastavlor med HD foto finns många fina motiv som passar bra på ett företag. Ta en tur på vår avdelning för arbetsplatsen och få inspiration att förnya miljön på arbetsplatsen. Färg skapar arbetsglädje.

Barn och ungdomar

Har du barn eller ungdomar hemma rekommenderar vi att du besöker vår avdelning för barn och ungdomar. Där har vi samlat vad som passar bra i barn- och ungdomsrummet under ett tak så det blir smidigt att hitta något att försköna väggarna med för den yngre generationen.

Nyhetsbrev

Vi tycker att du ska få veta först när nya produkter kommer till dinväggdekor.se eller när vi har erbjudanden så prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, missa inget spännande från dinväggdekor.se. Du som prenumererar på nyhetsbrevet kommer att få personlga erbjudanden med rabatterade priser på utvalda produkter, håll ögen öppna vi kommer inte att snåla med våra erbjudanden. Givetvis kan du kan när som helst avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet. 

Nya produkter på gång

Inom kort kommer vi att introducera nya spännande produkter till vårt sortiment. 

·      Posters (affischer), vi har inlett ett samarbete med ett stort antal konstnärer och fotografer från alla världens hörn. dinväggdekor.se har skrivit licensrättigheter med dem att använda deras verk för tryck på posters och canvasduk. Vi kommer kunna erbjuda ett stort utbud av unika motiv som aldrig tidigare sålts som posters eller canvastavlor. 

·      Självhäftande tapeter, som komplement till vårt nuvarande utbud kommer vi att erbjuda självhäftande tapeter och fototapeter, inget klister behövs således. 

span slot="translation-backtotop" class="brew--back-to-top-link-text">