• Fri leverans vid köp över 499 kr
  • Öppet köp
  • support@dinvaggdekor.se
  • 073 804 6171 Alla dagar 8-21
  • Trustpilot omdömen
  • Svenskt företag

Hos oss hittar du moderna fototapeter, häftiga tavlor och dekorativa rumsavdelare

Hög kvalitet och bra priser!

Populära tavlor

Populära Banksy posters

Visste du att du kan få upp till 45% rabatt hos oss om du är medlem i ett LO förbund eller i PRO? Klicka på loggorna till LO och PRO mervärde nedan och få fantastiska erbjudanden. Varmt välkommen till en e-handlare som bryr sig om dig som kund!

Dinväggdekor - En heminredningsbutik online för det moderna hemmet

Hos oss hittar du posters, canvastavlor, fototapeter och dekorativa rumsavdelare online till bra priser och miljövänliga produkter av högsta kvalitet. Hitta inspiration att förnya dina väggar i ditt hem och på din arbetsplats. Om du har frågor eller vill ha råd, tveka inte att kontakta oss.

Se dig omkring bland trendiga affischer, coola 3D fototapeter eller piffa upp en dörr med vårt utbud av snygga dörrtapeter. Upptäck vårt stora sortiment av canvastavlor med högupplöst tryck. Vi erbjuder även dekorativa och riktigt prisvärda rumsavdelare (skärmvägg) av högsta kvalitet. Hos Dinväggdekor hittar du alltid något som passar för hemmet, i sommarstugan eller på arbetsplatsen.

Våra Tavlor

Väggar behöver något fint att vila ögonen på, ta en rundtur bland våra tavlor och upptäck vårt stora utbud av spännande motiv i många stilarter och storlekar, det finns en poster eller canvastavla för varje tycke och smak. I vårt utbud hittar du canvastavlor med högupplöst tryck på canvasduk av 100% bomull och härliga motiv i olika storlekar. Det finns ett stort utbud av fantastiska en- eller flerdelade tavlor med motiv på blommor, vackra landskap, abstrakta bilder, natur- och djur mm.

 

Upptäck våra härliga canvastavlor för barn och ungdomar, gulliga djur för de yngre och färgsprakande graffiti för de äldre är några exempel på tavelmotiv.

 

Få inspiration och inredningsidéer med vårt stora online sortiment av tavlor. 

 

Ta en titt på våra premium canvastavlor med många unika motiv som bara säljs på nätet av dinväggdekor.se. Via vårt samarbete med konstnärer från hela världen har vi många motiv på våra tavlor är unika på nätet hos Dinväggdekor.

Våra Premium Posters

Vi på Dinväggdekor erbjuder dig möjligheten att hitta exklusiv och unik print för just dina väggar som inte finns som affisch idag. För att säkerställa att vi på Dinväggdekor har unika motiv på våra tavlor har vi tecknat licensavtal med ett stort antal konstnärer och fotografer från världens alla hörn.

 

Konstarterna på våra tavlor finns i många stilar där originalet är,

·      Fotokonst

·      Illustration

·      Grafisk konst

·      Akvarell

·      Oljemålning

 

Upptäck vårt stora utbud av posters med för barn och ungdomar, massor av Banksy tavlor, abstrakt konst, världskartor och mycket mer. Missa inte våra posters med vackra blommor och fantastiska djur- och naturmotiv.

 

För att våra konstnärers motiv ska komma till sitt rätta på våra affischer trycker vi motiven på 250 gram Svanenmärkt premiumpapper speciellt framtagen för professionella fine-artmotiv. Vi kan garantera att kvalitén på trycket ger den absolut bästa färgåtergivningen och svartvita. En ram i trä kan du köpa som tillbehör till din poster. Vi erbjuder 2-års garanti på print och ram.

Våra Posters och Ram med eller utan Passepartout

Vi erbjuder ett brett sortiment av posters med ram och du kan välja till en passepartout för att ytterligare framhäva motivet. Ramen är av hårdplast och finns i färgerna svart, vit och guld. Trycket är åldersbeständigt och av HD kvalitet på 170 gram fotopapper.

Våra Non-woven Fototapeter

Våra non-woven fototapeter med högupplöst tryck med 3D motiv ger en sensationell visuell upplevelse och skapar rymd till rummet. Titta runt på avdelningen och upptäck vårt stora utbud av högkvalitativa fototapeter till fantastiska priser. Du kan välja bland ett stort antal härliga motiv och storlekar för alla rum i ditt hem, i sommarstugan eller på företaget. I sortimentet hittar du många fina motiv på natur, djur, världskartor, städer, graffiti, Banksy motiv och mycket mer.

 

Fototapeter passar även på företaget, fräscha upp kontoret, fikarummet och receptionen eller skapa en cool vägg i din kafeteria eller i din restaurang.

Fototapet på Rulle

Hitta inspiration att förnya dina väggar med våra fototapeter på rulle, varje rulle är 50 cm bred och 1 000 cm lång. Att köpa din fototapet online på rulle skapar mer flexibla lösningar om våra standardmått inte passar.

 

Vi har ett stort utbud av non-woven tapeter av hög kvalitet för alla rum i ditt hem. Uppgradera ett rum eller en arbetsplats med ett abstrakt tema på tapeten eller ett motiv med blommiga, nostalgisk retro eller randiga tapeter allt efter smak och personlighet. Barnrummet och ungdomsrummet är vad vi föräldrar älskar att pryda med något som ger en känsla av trygghet och inspirerar fantasin hos de små och de lite äldre. Bli inspirerad att förnya väggarna i den yngre generationens rum.

Våra Självhäftande Fototapeter

Vill du spara in på tapetklister och hantverkare ska du utforska våra självhäftande fototapeter. Skapa din nya fondvägg själv både snabbt, enkelt och billigt!

Snygga Dörrtapeter

Upptäck vårt sortiment av dörrtapeter på nätet och bli inspirerad att piffa upp en gammal dörr och ge både dörr och rum ett lyft.

Dekorativa Rumsavdelare

Ibland vill man dela upp rummet kanske för att skapa en avskärmad arbetsyta eller matplats. Våra högkvalitativa rumsavdelare, även kallat för skärmvägg, med tre- eller fem paneler och tryck på båda sidor passar både i hemmet och på arbetsplatsen.

 

En dekorativ rumsavdelare passar utmärkt i offentliga miljöer som väntrum, frisören, gymmet, spa eller i en hotellobby. Varsomhelst där man behöver skapa distans och avskärmning är en rumsavdelare en perfekt och flexibel lösning. Upptäck vårt stora sortiment av unika och riktigt prisvärda rumsavdelare (skärmväggar) med inspirerande motiv. Det finns en dekorativ skärmvägg för behov av en flexibel avskärmning.

Banksy Tavelvägga

Är du ett Banksy fan ska du ta en titt på våra tavelväggar med poulära graffitimotiv av Banksy. Välj en av våra färdiga tavelväggar med eller utan svart ram eller få inspiration att skapa din egen design.

Produkter för Barn och Ungdomar

Har du barn eller ungdomar hemma så kan du hitta produkter för barn och ungdomsrummet hos Dinväggdekor. Vi har posters, canvastavlor, fototapeter och rumsavdelare som är speciellt designade för den yngre generationen.

Produkter för företag och offentliga miljöer

Dinväggdekor erbjuder endast produkter av hög kvalitet som med fördel kan användas i omgivningar där slitstyrka och hållbarhet är ett krav. Våra produkter passar därför utmärkt på företag och i offentliga miljöer. Alla produkter är tillverkade inom EU i enighet med miljö och hållbarhetslagar.

Fakturabetalning

För företag och organisationer accepterar vi fakturabetalning, välj faktura i kassan.

Nyhetsbrev

Vi tycker att du ska vara först att veta när nya produkter kommer till Dinväggdekor eller när vi har erbjudanden och kampanjer. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så du inte missar vad som händer hos Dinväggdekor. Givetvis kan du kan när som helst avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

span slot="translation-backtotop" class="brew--back-to-top-link-text">