• Fri leverans vid köp över 599 kr
 • Öppet köp
 • support@dinvaggdekor.se
 • 073 804 6171 | 8.00-21.00
 • Fakturaköp för företag

Nyheter

Populära tavlor

Populära Banksy posters

 • USP icon torsos
  Vi garanterar snabb och professionell service. Ring oss alla dagar mellan 8-21: 073 804 6171. Email: support@dinvaggdekor.se
 • USP icon check
  Vi garanterar hög kvalitet och miljövänliga produkter!
 • USP icon dollar-bill
  Vi fakturerar företag & organisationer! Observera att du som privatkund och företag har samma service hos Klarna.

Visste du att du kan få upp till 45% rabatt hos oss om du är medlem i ett LO förbund eller i PRO? Klicka på loggorna till LO och PRO mervärde nedan och få fantastiska erbjudanden. Varmt välkommen till en e-handlare som bryr sig om dig som kund!

Dinväggdekor är en heminredningsbutik online för det moderna hemmet

Hos oss hittar du posters, canvastavlor, fototapeter och dekorativa rumsavdelare online till bra priser och miljövänliga produkter av högsta kvalitet. Hitta inspiration att förnya dina väggar i ditt hem och på din arbetsplats. Om du har frågor eller vill ha råd, tveka inte att kontakta oss.

Se dig omkring bland trendiga affischer, snygga canvastavlor och häftiga fototapeter, allt av högsta kvalitet. Vi erbjuder även dekorativa och riktigt prisvärda rumsavdelare (skärmvägg) av högsta kvalitet. Hos Dinväggdekor hittar du alltid något som passar för hemmet, i sommarstugan eller på företaget.

Utöver dinväggdekor.se driver vi även en onlinebutiken canvasson.se, https://canvasson.se, där vi fortsätter att erbjuda ett brett utbud av dekorativa lösningar för hemmet. Dessutom har vi skapat en informationsportal för japanska utbytesstudenter och de som reser till Sverige under ramen för ferieavtalet (working holiday), https://www.working-holiday-sweden.jp. Genom denna portal strävar vi efter att underlätta och berika deras upplevelse i Sverige genom att tillhandahålla användbar information och resurser.

Tavlor för alla väggar och rum

Väggar behöver något fint att vila ögonen på, upptäck vårt stora utbud av spännande tavlor i många stilarter och storlekar. Det finns en poster eller canvastavla för varje tycke och smak.

Canvastavlor färdiga att hänga upp

Canvastavlor med högupplöst och UV beständigt tryck på premium canvasduk. Tavlorna levereras färdigspända på en träram, beställ - få hem - häng upp och njut av din nya tavla!

Upptäck även våra härliga canvastavlor för barn och ungdomar, gulliga djur för de yngre och färgsprakande graffiti för de äldre är några exempel på tavelmotiv. Få inspiration och inredningsidéer med vårt stora online sortiment av tavlor. 

 

Ta en titt på våra premium canvastavlor med många unika motiv som bara säljs på nätet av dinväggdekor.se. Via vårt samarbete med konstnärer över hela världen har vi många motiv som bra finns hos Dinväggdekor.

Våra Premium Posters

Vi på Dinväggdekor erbjuder dig möjligheten att hitta exklusiv och unik print för just dina väggar som inte finns som affisch idag. För att säkerställa att vi på Dinväggdekor har unika motiv på våra tavlor har vi tecknat licensavtal med ett stort antal konstnärer och fotografer från världens alla hörn.

 

Konstarterna på våra tavlor finns i många stilar där originalet är:

·      Fotokonst

·      Illustration

·      Grafisk konst

·      Akvarell

·      Oljemålning

 

Upptäck vårt stora utbud av posters med för barn och ungdomar, massor av Banksy, abstrakt konst, världskartor och mycket mer. Missa inte våra posters med vackra blommor och fantastiska djur- och naturmotiv.

 

För att våra konstnärers motiv ska komma till sitt rätta på våra affischer trycker vi motiven på premiumpapper speciellt framtagen för professionella fine-artmotiv. Vi kan garantera att kvalitén på trycket ger den absolut bästa färgåtergivningen. Vi erbjuder 2-års garanti på print.

Våra Posters och Ram med eller utan Passepartout

Vi erbjuder ett brett sortiment av posters med ram, och du kan välja till en passepartout för att ytterligare framhäva motivet. Ramen är av hårdplast och finns i färgerna svart och guld. Trycket är åldersbeständigt och av HD kvalitet på 170 gram fotopapper.

Våra Non-woven Fototapeter

Missa inte att scrolla bland våra populära och prisvärda non-woven fototapeter med högupplöst tryck. Upptäck ett stort utbud av högkvalitativa tapeter till fantastiska priser. Du kan välja bland ett stort antal härliga motiv och storlekar för alla rum i ditt hem, i sommarstugan eller på företaget. I sortimentet hittar du  fina motiv på natur, blommor, djur, världskartor, graffiti, abstrakt, klassiskt, Banksy och mycket mer.

 

Fototapeter passar även på företaget, fräscha upp kontoret, fikarummet och receptionen eller skapa en cool vägg i din restaurang.

Fototapet på Rulle

Hitta inspiration att förnya dina väggar med våra fototapeter på rulle, varje rulle är 50 cm bred och 1 000 cm lång. En fototapet på rulle skapar mer flexibla lösningar för din fondvägg om våra standardmått inte passar.

 

Vi har ett stort utbud av non-woven tapeter av hög kvalitet för alla rum i ditt hem. Uppgradera ett rum eller en arbetsplats med ett abstrakt tema på tapeten eller ett motiv med blommiga, nostalgisk retro eller randiga tapeter allt efter smak och personlighet. Barnrummet och ungdomsrummet är vad vi föräldrar älskar att pryda med något som ger en känsla av trygghet och inspirerar fantasin hos de små och de lite äldre. Bli inspirerad att förnya väggarna i den yngre generationens rum.

Våra Självhäftande Fototapeter

Vill du själv snabbt, enkelt och billigt skapa ett nytt rum så ta gärna en titt på våra självhäftande fototapeter. De flesta av motiven på våra non-woven fototapeter finns även som självhäftande tapeter.

Dekorativa rumsavdelare (skärmvägg)

Ibland vill man dela upp rummet kanske för att skapa en avskärmad arbetsyta eller matplats. Våra högkvalitativa rumsavdelare, skärmvägg, med tre- eller fem paneler och tryck på båda sidor passar både i hemmet och på arbetsplatsen. 

En dekorativ rumsavdelare passar utmärkt i offentliga miljöer som väntrum, skolan, frisören, gymmet, spa eller i en hotellobby. Varsomhelst där man behöver skapa distans och avskärmning är en rumsavdelare en perfekt och flexibel lösning. Upptäck vårt stora sortiment av unika och riktigt prisvärda rumsavdelare (skärmväggar) med inspirerande motiv. Det finns en dekorativ skärmvägg för alla behov av en flexibel avskärmning.

Två versioner av våra rumsavdelare

Våra dekorativa rumsavdelare (skärmvägg) finns i två versioner (bredd x höjd) med tre paneler 135 x 172 cm och med fem paneler 225 x 172 cm. Riktigt snygga och dekorativa och givetvis av högsta kvalitet.

Banksy Tavelväggar

Är du ett Banksy fan ska du ta en titt på våra tavelväggar med poulära graffitimotiv av Banksy. Välj en av våra färdiga tavelväggar eller få inspiration att skapa din egen design.

Produkter för Barn och Ungdomar

Har du barn eller ungdomar hemma så kan du hitta produkter för barn och ungdomsrummet hos Dinväggdekor. Vi har posters, canvastavlor, fototapeter och rumsavdelare som är speciellt designade för den yngre generationen.

Produkter för företag och offentliga miljöer

Dinväggdekor erbjuder endast produkter av hög kvalitet som med fördel kan användas i omgivningar där slitstyrka och hållbarhet är ett krav. Våra produkter passar därför utmärkt på företag och i offentliga miljöer. Alla produkter är tillverkade inom EU i enighet med miljö och hållbarhetslagar.

Fakturabetalning

För företag och organisationer accepterar vi fakturabetalning (observera att du kan även betala med faktura på Klarna), välj faktura i kassan och följ instruktionerna. Detaljerade köpvillkor för företagsfaktura finnas att läsa i Köp & leveransvillkor under rubriken Fakturabetalning för företag.

Nyhetsbrev

Vi tycker att du ska vara först att veta när nya produkter kommer till Dinväggdekor eller när vi har erbjudanden och kampanjer. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så du inte missar vad som händer hos Dinväggdekor. Givetvis kan du kan när som helst avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

span slot="translation-backtotop" class="brew--back-to-top-link-text">